Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VIDEO: Da li vam se sviđaju nove starke?

    Legendarne "starke", odnosno punim imenom patike Chuck Taylor All Star, nazvane po slavnom košarkašu, nakon čak 98 godina dobiće novi dizajn. Starke se nisu menjale od 1917. godine, kad su prvi put predstavljene.

    Ravne, s gumom na vrhovima prstiju, isprva su ih nosili NBA igrači, poput Wiltona Normana "Wilta" Chamberlaina, '70-ih su ih otkrili muzičari, a potom svi ostali. Ova obuća postala je slavna zbog svog minimalizma, iako ortopedi baš i ne podržavaju njeno nošenje.

    Nova verzija starki neće se prejerano razlikovati od originala, a prepoznatljivi dizajni i dalje je tu. Kreativni direktor Bryan Cioffi pak poručuje da je ova obuća potpuno renovirana. Najveća promena nalazi se unutar patike, koja će imati unutrašnji umetak i napokon ispuniti želje ortopeda za dobrim osloncem. Uložak se zove Lunarlon i trenutno je najbolji na tržištu. Osim toga, logo će biti iste boje kao i sama patika.

    Prvi modeli izaći se 28. jula u crnoj, beloj, crvenoj i plavoj boji, a cena na američkom tržištu iznosiće od 70 do 75 dolara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE