Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pošta profitom juri novi rekord

  Profit Pošte Srbije u prvih pet meseci ove godine iznosio je 1,5 milijardi dinara, što je za 50 odsto više nego u istom periodu rekordne 2014. godine, izjavio je generalni direktor Pošte Milan Krkobabić.

  On je najavio da će naredne sedmice biti održana sednica Nadzornog odbora Pošte Srbije na kojoj će biti definisani rezultati poslovanja za prvu polovinu 2015. godine.

  Krkobabić je otvarajući poštu u Lozoviku, mestu sa 5.000 stanovnika u Opštini Velika Plana, najavio da će Pošta Srbija u narednoj godini renovirati 300 pošta i istakao da je za to opredeljeno nešto manje od četiri miliona evra iz sopstvenih sredstva.

  "Imamo 1.500 pošta u Srbiji i u sledećoj godini planiramo da obnovimo najmanje 20 odsto objekta da bi poboljašali uslove rada poštarima i kvalitet usluge građanima. Prioritet će biti pošte u manjim mestima", rekao je generalni direktor Pošte Srbije.

  On je dodao da će renoviranje biti šansa i za srpske izvođače radova i za male preduzetnike da dobiju posao.
  Krkobabić je najavio da će za par dana Pošta početi da obavlja menjačke poslove i pružiti daleko povoljniju uslugu nego ostali menjači. 

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE