Svetski IT stručnjaci u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Svetski IT stručnjaci u Srbiji

  Sručnjaci iz Facebooka, Twittera, IBM i drugih velikih svetskih kompanija, iz različitih zemalja sveta, govoriće na velikoj IT konferenciji u okviru ITkonekta, 23. i 24. maja u Beogradu.

  Koji je to novi Facebookov frejmvork na tržištu i kako uz pomoć njega napraviti aplikacije na svetskom nivou govori jedan od uspešnih Facebook developera.

  Šta nas očekuje u budućnosti jednog od najpopularnijih programskih jezika, Javi, koji su novi trikovi i primeri dobre prakse, otkriće na ITkonektu pravi šampion i rok star Jave, Adam Bien.

  Kako za 44 sata do 250.000 dolara i novog proizvoda objasniće Ivan Erceg koji je pobedio na jednom od najvećih hakatona na svetu, u San Francisku.

  Rails Girls dame će ispričati kako to izgleda kad žene uzmu u ruke programske alate, dok će predstavnici najveće platforme za freelance zapošljavanje u svetu Elance oDesk otkriti trikove i savete kako postati uspešan freelancer u Srbiji.

  Kako razvijati igrice za virtuelnu realnost, šta može da krene naopako pri testiranju JavaScrisht aplikacija, kako (ne) upropastiti sopstveni startap, zašto treba biti aktivan član IT zajednica, neke su od zanimljivih tema o kojima će biti reči na konferenciji u okviru ITkonekta.

  Osim svetski poznatih stručnjaka iz inostranstva, na konferenciji će govoriti i domaći IT stručnjaci, kao i predstavnici velikih IT zajednica. Ceo program konferencije dostupan je na sledećem linku.

  Inače, ITkonekt (www.it-konekt.com) će se održati 23. i 24. maja u hotelu Crowne plaza u Beogradu.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE