Svetski lider u tesiranju, inspekciji i sertifikaciji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Svetski lider u tesiranju, inspekciji i sertifikaciji

  Bureau Veritas je vodeća međunarodna sertifikaciona, verifikaciona i inspekciona kuća, osnovana 1828. godine sa sedištem u Parizu, prisutna u više od 150 zemalja sveta sa preko 61.600 stručnih zaposlenih, u više od 1.330 kancelarija i laboratorija. Kompanija ove godine proslavlja deset godina poslovanja u Srbiji.

  Jedna od ključnih delatnosti kompanije u Srbiji je sertifikacija sistema menadžmenta prema međunarodno prihvaćenim standardima, kao i usluge edukacije.

  „Do danas je Bureau Veritas d.o.o. sertifikovala više od 300 kompanija različitih veličina i delatnosti prema zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, HACCP, ISO 27001, FSSC 22000 i drugih na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH“, objašnjava Dragan Vitezović, Sales Manager for CER, Bureau Veritas Srbija.

  Sa željom da klijentima osigura maksimalno zadovoljstvo uslugom sertifikacije, Bureau Veritas d.o.o, intenzivno radi na razvijanju programa edukacija u svrhu transfera znanja, veština i alata za upravljanje i unapređenje sistema menadzmenta.

  „Trudimo se da pri svakom procesu sertifikacije ili nadzora svojim korisnicima pružimo dodatnu vrednost u vidu preporuka, saveta za unapređenjem i paletom treninga koji mogu biti korisni za razvoj organizacije. Organizujemo IRCA akreditovane obuke za vodeće proverivače sistema menadžmenta, kao i specifične treninge prilagođene potrebama organizacije“, ističe Vitezović.

  U narednom periodu pored promocije brenda, Bureau Veritas ima u planu razvijanje novih usluga u sektoru sertifikacije poput:

  1. HSE Due Diligance audita, koji podrazumeva:

  • Procenu uticaja na životnu sredinu, zdravlja i sigurnosne rizike;
  • Identifikaciju rizika ili mogućnosti u zdravstvenim i bezbednosnim oblastima kao i u zaštiti životne sredine;
  • Analizu usklađenosti sa zakonima koji se odnose na zaštitu životne sredinu, bezbednost i zdravlje na radu, uključujući Srpske zakonske propise i EU direktive;
  • Pregled statusa internih preispitivanja u oblastima zaštite životne sredine, zdravlja i bezbednosti na radu;
  • Pregled otvorenih pitanja sa organima koji su nadležni za zaštitu životne sredine, zdravlje i bezbednost na radu;
  • Prikaz postojećih i potencijalnih zakonskih kazni za neusklađenosti koje se odnose ne zaštitu životne sredine;

  2. Audita pod nazivom “GAP Tranzicija ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015” koja bi pomogla pri:

  • Lakšem sagledavanju programe tranzicije
  • Lakšoj primeni novih zahteva
  • Lakšem postupku tranzicione sertfikacije, resertifikacije ili nadzora u zavisnosti od faze u kojoj se organizacija nalazi

  3.  Audita specifičnih standarda sa domaćim auditorima poput ISO 50001 (Energetska efikasnost) i FSSC 22000 (Bezbednost hrane priznat po GFSI shemi).

  Od početka ove godine Bureau Veritas započeo je u Srbiji razvoj AGRI sektora koji se bavi inspekcijom kvaliteta i kvantiteta žitarica i sve druge robe koja je predmet trgovine kao i zaloga za kreditne linije komercijalnih banaka i međunarodnih finansijskih institucija.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE