Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić s predstavnicima Azvirta o novim projektima u Srbiji

    Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Bakuu s rukovodstvom Azvirta o mogućim novim projektima na kojima bi ta azerbejdžanska kompanija radila u Srbiji.

    Azvirt za sada radi na izgradnji Koridora 11, na deonici Ljig – Požega, a razgovarali su i o učešću u radovima na obilaznica oko Beograda i izgradnji osam kilometara auto-puta na Koridoru 10, na deonici Levosoje-Srpska kuća, saopštila je Vlada Srbije.

    Direktor Azvirta, Kamil Alijev izrazio je zadovoljstvo zbog iskustva te kompanije u Srbiji i naveo da sledeće nedelje u Beograd dolazi delegacija da bi s predstavnicima Vlade Srbije razgovarali o budućim projektima.

    "Ovde imamo veliku priliku da napravimo dobar posao za Srbiju. Veoma sam zadovoljan prijateljskim odnosom njihove vlade prema našoj zemlji, posvećenošću njihovih privrednika i njihovom željom da ulažu u Srbiji", rekao je Vučić, sumirajući rezultate posete Azerbejdžanu.

    ‎Vučić danas završava dvodnevnu posetu Azerbejdžanu tokom koje je razgovarao i s predstavnicima državnog vrha te zemlje.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE