Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Da li imate omiljenog kasira?

    Potrošači u Maxi, Mini Maxi i Shop&Go prodavnicama širom Srbije imaće jedinstvenu priliku  da pomognu svojim kasirima da ostvare snove.

    Svi koji do 8. decembra kupe proizvode u vrednosti od 800 dinara i plate beskontaktno MasterCard PayPass i Maestro PayPass karticom, dobijaju na poklon šolju, a kasiri sa najvećim učešćem računa plaćenim beskontaktno pomoć da ostvare svoje želje.

    Za više od 80 naboljih kasira, zahvaljujući saradnji kompanija Delhaize Serbia i MasterCard u kampanji „Sreća je kad nekom ispuniš snove“ želje će postati stvarnost.

    „Kraj godine nas uvek podseti na to koliko je važno darivati i pomagati. U skladu s tim želeli smo da omogućimo i našim potrošačima, koji će dobiti simboličan poklon, da doprinesu da baš njihov prodavac na kasi može da ostvari nešto o čemu je dugo maštao. Verujemo da je motivacija i za potrošače i za zaposlene veća kada se uzajamno nagrađuju”, Sanja Jevđenijević, potpredsednica za ljudske resurse i organizacioni razvoj Delhaize Serbia.

    „Beskontaktno plaćanje je u stalnom porastu na srpskom tržištu i ova inovativna metoda plaćanja postaje  standardan način na koji građani obavljaju svakodnevne kupovine. Sa našim partnerom, kompanijom Delhaize Srbija, pokrenuli smo ovu kampanju kojom smo želeli da vernost naših korisnika nagradimo u duhu sezone darivanja koja je pred nama – prilikom da doprinesu ostvarenju nečijih želja“, izjavio je Artur Turemka, izvršni direktor kompanije MasterCard za balkanski region.

    Foto: Flickr.com

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE