Prilika za prvi posao na regionalnom sajmu zapošljavanja i obrazovanja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prilika za prvi posao na regionalnom sajmu zapošljavanja i obrazovanja

  Ovogodišnji peti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja će se održati od 15. do 22. oktobra  na adresi www.dankarijera.com pod sloganom Pronađi put do uspešne karijere. Budući da je nedostatak radnog iskustva ozbiljna prepreka za mlade ljude koji su u potrazi za prvim zaposlenjem, ovogodišnja ponuda poslova i edukativnih programa  na sajmu će im biti prilika da započnu svoj profesionalni razvoj.

  Online sajam već petu godinu redom organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim  sajtovima posvećenim obrazovanju –NajStudent.com i Prijemni.infostud.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

  Tokom osam dana trajanja sajma posetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da „obilaze“ štandove poslodavaca i upoznaju se sa aktulenim ponudama poslova, kao i sa izborom kurseva i obuka važnih za razvoj karijere. Osim toga, posetioci će putem chata moći da postave pitanja predstavnicima kompanija, ali i da prate i okrugle stolove i radionice na kojima će se obrađivati aktuelne teme iz sfere zapošljavanja. Kandidati će moći iz prve ruke da saznaju kako da napišu dobar CV, kako da se pripreme za razgovor za posao, da se informišu o karijernom razvoju tokom celog života i pokretanju startapova, a radionicama će moći fizički da prisustvuju u prostorijama kompanije Link group u Zemunu, Cara Dušana 34,  ili da ih prate putem live streaminga.

  Među izlagačima su na sajmu su kompanije : Philip Morris International, VIP mobile, Ernst & Young, Sberbank Srbija, Swarovski, Smith Micro Software, Naftna industrija Srbije, Nestle, Nelt, Telenor, eFront, Lidl, Vip mobile, PKC Wiring Systems, Trizma, Cooper tire Rubber Company.

  Edukativne programe će predstaviti Francuski institut u Srbiji – Campus France, Ambasada Kanade – Education in Canada i Ambasada Australije – Australian Trade Commission.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE