Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Na Kopaoniku uveliko teku pripreme za predstojeću zimsku sezonu

    Prodaja zimskih aranžmana u periodu ranog bukinga pokazala je već tradicionalno veliko interesovanje za naš najpoznatiji ski centar. Na Kopaoniku uveliko teku pripreme za predstojeću zimsku sezonu, a skijaše su posebno obradovale vesti o izgradnji dve nove šestosedne žičare sa haubama i grejačima, koje će biti postavljenje na najaktraktivnijim lokacijama, Krčmar i Gvozdac.

    U MK Mountain Resortu, najvećem hotelskom komplesku na Kopoaniku, ostvarena su očekivanja u vezi sa prodajom kapaciteta tokom promotivnog perioda, a pored domaćih gostiju, sve je veće interesovanje gostiju iz regiona, potom iz Rusije, Rumunije, Grčke i Turske. Osim izvanredne lokacije takoreći na samim ski stazama, ponuda u tri smeštajna objekta je koncipirana za različite potrebe gostiju. Ljubitelje ski odmora u hotelu Grand dočekaće vrhunski komfor i udodnost, uživanje u luksuznom spa centru i kupanje u bazenu sa toplom vodom na korak od ski staza, dok je za najmlađe goste u hotelu Angella obezbeđen dnevni program animacije i profesionalna briga o deci zbog čega roditelji mogu da se opuste i uživaju u odmoru. Novitet za ovu zimu je i ultra all inclusive paket, koji poklonicima all inclusive usluge omogućava neograničenu konzumaciju hrane i pića kao i najam ski opreme. Za one koji više vole privatnost i udobnost, preporuka je najam apartmana u apartmanskom kompleksu Konaci, a za dodatne usluge u spa centru, restoranu, dečijem klubu i skijašnici u okviru rizorta, moguća je ušteda i do 50% kupovinom animacijskih kartica.

    Za one koji žele da izbegnu januarske gužve, u ponudi MK Mountain Resorta su decembraski paketi sa promotivnim cenama smeštaja i odličnim pogodnostima za decu do 12 godina. Pored popusta na cene smeštaja, omogućeni su atraktivni popusti na cene ski ili snowobard škole i najam ski opreme, dok je ski pass u tom periodu takođe u ponudi po promotivnj ceni. Paket od četiri noćenja na bazi polupansiona u hotelu Grand u ponudi je već od 299 evra po osobi, odnosno 209 evra u hotelu Angella.

    U periodu od 4. do 7. decembra, MK Mountain Resort petu godinu za redom organizuje manifestaciju Ski Opening Kopaonik. Za ovu godinu najavljen je izuzetno bogat sportski i zabavni program, dnevne i noćne žurke, takmičenja i brojne vredne nagrade. Prošle godine, Kopaonik je u toku manifestacije Ski Opening Kopaonik, za četiri dana posetilo oko 15.000 gostiju, iz zemlje i regiona.

    MK Mountain Resort je i ove godine za svoje goste obezbedio gratis ski pass u toku prvog skijaškog vikenda na Kopaoniku. Paket za 4 dana, 3 noćenja na bazi polupansiona tokom iznosi od 219 evra u hotelu Grand**** i 165 evra u hotelu Angella***.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE