Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Air Serbia postala deo Etihad Airways Partners grupe

    Aviokompanija Etihad Airways pokrenula je danas grupaciju aviokompanija Etihad Airways Partners u koju se učlanila i Air Serbia.

    Kako je saopštio Etihad Airways, ta grupa omogućiće putnicima širi izbor veza u okviru unapredjenih saobraćajnih mreža i reda letenja kao i dodatne pogodnosti za putnike koji često lete.

    Novo partnerstvo za početak okuplja šest članica. To su Etihad Airways i još pet kompanija u kojima Etihad Airways ima vlasnički udeo – Air Serbia, Air Berlin, Air Seychelles, indijski Jet Airways i Darwin Airlines.

    Navodi se da i druge avio kompanije mogu da postanu Etihad Airways partneri, i ako su članice drugih alijansi aviokompanija, kao što je Air Berlin članica Oneworld.

    Predsednik i generalni direktor Etihad Airwaysa James Hogan rekao je da ta kompanija proširuje poslovni model kako bi uobličila i definisala platformu saradnje za aviokompanije koje srodno razmišljaju.

    "To sa jedne strane, aviokompanijama učesnicama u partnerstvu omogućava veću povezanost i efikasnost, dok s druge strane putnicima pruža širi izbor saobraćajnih veza i usluga", rekao je Hogan i dodao da se Etihad Airways partners razlikuje od uobičajenih vazduhoplovnih alijansi po prednostima koje prevazilaze okvire obične poslovne saradnje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE