Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Na konkursu za direktora EPS-a prijavilo se više od 70 kandidata

    Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da očekuje da će Vlada Srbije u narednih nekoliko dana doneti odluku o izboru generalnog direktora Javnog preduzeća Elektroprivrede Srbije (EPS).

    On je novinarima rekao da se na konkurs za generalnog direktora EPS-a prijavilo nešto vise od 70 kandidata i izrazio uverenje da će Komisija za izbor direktora javnih preduzeća, koju je imenovala Vlada Srbije, "u narednih nekoliko dana taj spisak svesti na broj kandidata koji ispunjavaju uslove".

    Antić je rekao da veruje da će se u narednih nekoliko dana "obaviti svi ti koraci koji su procedurom predvidjeni, kako bi Vlada Srbije imala punu predstavu o tome koji je potencijal tih ljudi koji su se kandidavali" kako bi "donela konačnu odluku".

    Srpski ministar rudarstva i eneregetike je to rekao nakokon što je sa direktorima četiri privredna društva za distribuciju električne energije potpisao sporazume i ugovore o davanju na korišćenje i upravljanje transformatorskih stanica od 110 kilovolti.

    Foto: FreeImages

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE