Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Finski Lindstrom stiže u Srbiju

    Finska kompanija Lindstrom, koja se bavi proizvodnjom i održavanjem radne odeće, ove godine otvara predstavništvo i u Srbiji.

    Srbija će, kako se navodi u saopštenju kompanije, biti 23. zemlja u kojoj Lindstrom plasira svoje proizvode i usluge, koje obuhvataju nabavku i iznajmljivanje radne odeće, njeno održavanje, transport i zamenu.

    Novi servisni centar kompanije biće otvoren u Beogradu i zainteresovani korisnici mogu da počnu da koriste usluge Lindstroma već početkom ove jeseni. Usluge i proizvode ove kompanije mogu da koriste sve firme, bez obzira na njihovu veličinu i oblast poslovanja.

    Za izvršnog direktora Lindstrom Srbija imenovan je Nenad Božović, koji će sa svojim timom nastojati da obezbedi prvoklasne usluge ovdašnjim kompanijama, kao što ih imaju korisnici širom sveta.

    U novim zemljama u kojima započinjemo poslovanje uglavnom je nepoznat koncept tekstilnih usluga ove vrste. Međutim, istraživanje koje smo sproveli pokazalo je da postoji veliko interesovanje za naše usluge u Srbiji, rekao je Božović.

    Sistem iznajmljivanja radnih odela je pouzdan, prilagodljiv, bezbrižan i ekonomičan način za kompanije koje brinu o radnim uniformama, obezbeđujući tako klijentima više vremena da se fokusiraju na svoje osnovno poslovanje.

    Lindstrom je kompanija koja ulaže u visoke standarde u tekstilnoj industriji, pre svega u higijenu i mikrobiološku kontrolu kvaliteta, zbog čega i jeste globalno priznata u ovoj oblasti poslovanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE