Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Aleksandar Timofejev

    Smenjen Timofejev

    Dugogodišnji direktor i glavni urednik Radio-difuznog preduzeća “Studio B”, Aleksandar Timofejev, smenjen je na današnjoj sednici Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća, prenosi Pressonline.

    U odluci koju je potpisao predsednik Nadzornog odbora, prof. dr Milivoje Pavlović, i koja je već dostavljena osnivaču, stoji da se ona temelji na analizi rezultata dosadašnjeg rada direktora Timofejeva i potrebi da se, u složenim društvenim i ekonomskim okolnostima, novim kadrovskim rešenjima dinamizuju aktivnosti Javnog preduzeća i dodatno unapređuju poslovni, medijski i profesionalni standardi u obavljanju funkcije javnog radiotelevizijskog servisa glavnog grada.

    Kako ovaj portal saznaje, za vršioca dužnosti novog direktora Studija B predložena je Ivana Vučićević dugogodišnji novinar ove kuće.

    Timofejev je novinarstvom počeo da se bavi 1987. na programu radija Studio B. Tri godine radio kao lutajući reporter i radijski novinar u informativnim, muzičkim i emisijama iz kulture na Studiju B. Od osnivanja NTV Studio B, 1990. godine, radio kao TV novinar. Autor i voditelj TV emisija: Od trača do istine i obratno, Srbija među šljivama, Opstanak… Od 1994. do 2007.godine je na RTV B92, gde je tri godine bio i urednik informativno-politickog programa. Od 2007.godine je generalni direktor i glavni i odgovorni urednik RTV Studio B.

    Foto: Medija centar Beograd

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE