Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Velike kompanije pomažu najugroženijima

    Velike kompanije u Srbiji uveliko su se uključili u akciju pomoći najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju.

    Kompanije Knjaz Miloš i Bambi donirale su svoje proizvoda kako bi pomogle najugroženijima. Knjaz Miloš je uputio dovoljnu količinu "Akva Viva" i "Knjaz Miloš" vode, dok je Bambi donirao svoje proizvode, koje će Krizni štab dalje distribuirati judima u opštinama koje su u kritičnom stanju.

    Iz ovih kompanija poručuju da su njihovi zaposleni na terenu i da će osigurati dodatne količine svojih proizvoda, kako bi pomogli svim ugroženim građanima u našoj zemlji.

    Kompanija Vip Mobile ustupila je šest satelitskih telefona Sektoru za vanredne situacije MUP Srbije, kako bi olakšali komunikaciju sa spasilačkim timovima u oblastima gde druge veze ne funkcionišu.

    Za prenos signala biće korišćen satelitski kanal koji Vip zakupljuje kao član Telekom Austrija Grupe, a tamo gde bude moguće i Vipova mobilna mreža.

    Kompanija NIS se uključila u saniranje posledica vanredne situacije koja je nastala u zemlji usled obilnih padavina doniranjem prvih količina goriva.

    Prema potrebama Sektora za vanredne situacije pri Ministarstvu unutrašnjih poslova, kompanija je donirala motorno gorivo evrodizel opštini Kosjerić, jednoj od opština u kojima je proglašena vanredna situacija.

    Takođe, kompanija je spremna da uputi i neophodne količine goriva Gorskoj službi spasavanja čiji su timovi uključeni širom zemlje u akcije pružanja pomoći ugroženom stanovništvu u krajevima zahvaćenim poplavama.

    Coca-Cola sistem u Srbiji u saradnji sa Crvenim krstom Srbije donirao je 85.000 litara vode Rose koja će biti distribuirana do najugroženijih područja.Takođe, Coca-Cola sistem je uputio i pomoć u konzerviranoj hrani Centru za integraciju mladih i Svratištu za decu ulice,  koji će putem svojih centara dopremiti pomoć onima kojima je to neophodno.

    Delta Holding je stavio na raspolaganje Kriznom stabu MUP Srbije hitnu pomoć za poplavljena područja u Srbiji.

    Uz reči podrške svim ugroženim građanima, u fabrici “Mioni” pripremljena je pošiljka pomoći sa 24.000 litara vode Gala, u “Yuhoru” 6.000 konzervi hrane. Po dogovoru sa Kriznim štabom, pomoć će biti upućena bolnici u Lazarevcu.

    Rudarsko-topioničarski basen Bor uputio je danas pomoć u hrani i piću najugroženijem mestu u Kolubarskom okrugu – Obrenovcu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE