Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Čarteri Air Serbia kruže po Mediteranu

    Air Serbia će tokom leta imati oko 700 čarter letova, kojim će se prevesti oko 87.000 putnika, izjavio je komercijalni direktor Dragan Nikitović, ističući da je broj čartera povećan skoro 60 odsto u odnosu na prošlu godinu.

    Sa kompanijom Air Serbia je ugovore za čarter letove potpisalo 11 turoperatora. Jedino nisu potpisali turoperatori koji su od ranije imali dogovorene čartere sa drugim kompanijama, rekao je Nikotović na predstavljanju Air Serbia na Sajmu turizma u Beogradu.

    Što se tiče redovnog saobraćaja, Air Serbia će uvesti letove ka novim destinacijama od aprila, ka Budimepšti, Sofiji, Varni i Bejrutu, a od maja ka Kijevu i Varšavi, kazao je Nikitović.

    Nikitović je kazao da samo četiri turoperatora nisu potpisala ugovore, ali da neki od njih imaju dogovorene neke destinacije sa kompanijom Air Serbia.

    U čarter saobraćaju Air Serbia će imati oko 2.500 sati letenja, odnosno oko 700 letova sa po 125 mesta, istakao je on, dodajući da je Air Serbia za čartere izdvojila tri aviona, od kojih će jedan biti rezervni.

    Ove sezone imaćemo redovan čarter saobraćaj, na kojem će biti standardna usluga kao i na redovnim linijama, kazao je Nikitović i dodao da će u čarter letovima najzastupljenija biti Turska, zatim sva grčka ostrva, španske i italijanske destinacije.

    Air Serbia je sponzor i učesnik na sajmu turizma na kom je pripremila specijalnu promociju za putovanja od 1. maja do 30. juna 2014, a predstavljena su i luksuzna sedišta u biznis klasi aviona erbas A319.

    Gosti će moći da kupe karte u ekonomskoj klasi za Milano, Rim, Solun, Berlin, Moskvu, Abu Dabi i mnoge druge atraktivne destinacije. Cene počinju od 99 evra, sa uključenim svim taksama i dodatnim troškovima.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE