Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Svetska nagrada za MK Mountain Resort

  MK Mountain Resort dobitnik je prestižnog svetskog priznanja World Quality Commitment 2013 Paris, za kvalitet u oblasti turizma i hotelijerstva.

  Ovo priznanje dodeljuje se kompanijama i organizacijama koje su nakon desetomesečne procedure izglasane od biznis lidera, predstavnika privrede, iz 118 zemalja sveta.

  Ova prestižna nagrada koju dodeljuju lideri liderima fokusirana je na inovacije, tržišne trendove, rastuće brendove, tehnološke inovacije i finansije.

  „MK Mountain Resort je jedina srpska kompanija nagrađena u zlatnoj kategoriji turizma i hotelijerstva. Svetska nagrada je odraz naše posvećenosti kvalitetu, rezultat uloženih napora u poslednje četiri godine, a istovremeno i podstrek za postizanje još boljih rezultata. Takođe, to je još jedna potvrda da se naše poslovanje kreće u dobrom smeru,“ rekao je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resort, u čijem sastavu su tri smeštajna objekta na Kopaoniku.

  Po rečima organizatora, kompanije nagrađene za 2013 godinu, prepoznate su kao lokalni i nacionalni lideri i internacionalne korporacije koje na pravi način demonstriraju kvalitet proizvoda i usluga, imaju značajan udeo na tržištu, liderstvo u društvu, evidentne rezultate poslovanja koje je bazirano na održivom razvoju.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE