Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    UNIQA, šestu godinu za redom, najažurnija u rešavanju šteta

    Prema zvaničnom izveštaju o pregledu osiguranja i šteta u osiguranju od auto-odgovornosti u kome je obuhvaćeno 12 kompanija koje su poslovale u protekloj godini, UNIQA osiguranje je na dan 31.12.2013., posmatrajući od početka godine, najbolje osiguranje u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva – kao što je to bio slučaj i u prethodnih pet godina.

    I ovom prilikom ističemo da se u izveštaju navodi da  ažurnost u rešavanju šteta predstavlja osnovni kriterijum za procenu dobrog društva za osiguranje.

    Kada su u pitanju sva osiguravajuća društva u Srbiji, prošle godine zaključeno je ukupno 2.228.920 polisa obaveznog osiguranja vlasnika motornih vozila za štetu pričinjenu trećim licima. Posmatrajući sva osiguranja, osiguranici su tokom 2013. godine prijavili ukupno 56.817 šteta, a isplaćeno je 50.973 odštetna zahteva. Ukupna  premija  koju su naplatila sva osiguravajuća društva iznosila je 19.396.409.000 dinara.

    Za sedam godina koliko posluje u Srbiji,  UNIQA se uspešno diferencirala na tržištu kao lider u oblasti brige o klijentima,  što pokazuje i ovaj rezultat – prvo mesto u ažurnosti rešavanja šteta u auto-odgovornosti na dan 31.12.2013. i to šestu godinu za redom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE