Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sledi obračun sa kriminalom, korupcijom…

    Vicepremijer Aleksandar Vučić najavljuje u narednim danima "žestok obračun" sa kriminalom, do kraja godine završetak istraga u vezi 24 sporne privatizacije. Predsednik Nikolić nema nikakve veze sa privatizacijom Vršačkih vinograda, tvrdi Vučić.

    Vučić smatra da je to važna poruka kako bi ljudi u Srbiji znali da se lopovluk, kriminal i korupcija ne isplate i da to Srbija ne može i neće tolerisati.

    Spremni smo i obračunaćemo se sa onima koji su razorili Srbiju i oduzeli joj budućnost i pravo na drugačiji i bolji život i za nas je zato mnogo važno da taj posao završimo do Nove godine i mi ćemo ga završiti, naglasio je prvi potpredsednik Vlade.

    "Videćete narednih dana naš žestok obračun sa organizovanim kriminalom, završetak istrage oko 24 sporne privatizacije i još nekoliko važnih akcija države. Biće veoma interesantno do kraja godine". Ono što smo obećali narodu, to ćemo ispuniti, naglasio je Vučić.

    Kako je rekao, mnogi moćni tajkuni koji su danas procesuirani neće mirno sedeti i čekati suđenje, već će "preko svojih medija i političara na sve načine pokušavati da zemlju uvedu u krizu da bi pokazali kako oni mogu da kontrolišu sve druge".

    Vicepremijer je rekao i da je oformljen specijalni tim koji se bavi potragom za odbeglim narko-bosom Darkom Šarićem i dodao da konačne rezultate očekuje veoma brzo.

    Vučić je novinarima rekao da on rukovodi timom, koji je mali i operativan. Tim je već postigao značajne rezultate i ja očekujem konačne rezultate veoma brzo, poručio je Vučić.

    Govoreći o privatizaciji Vršačkih vinograda, Vučić je rekao da predsednik Tomislav Nikolić nema nikakve veze sa tom privatizacijom, a da su državni organi na vreme reagovali i sprečili da dođe do štetnih posledica po državu u toj privatizaciji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE