Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Boris Tadić u savetodavnom bordu UniCredit grupe

    Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i počasni predsednik Demokratske stranke, izabran je za člana međunarodnog savetodavnog borda UniCredit grupe.

    Tadić će svojim političkim znanjem i iskustvom doprinositi diskusijama koje će ovaj bord imati u svojim redovnim zasedanjima i rešavanju ekonomskih i finansijskih pitanja i iz političke perspektive.

    Međunarodni savetodavni bord će diskutovati teme relevantne za poslovanje UniCredita na globalnom i međunarodnom nivou, kao i najznačajnija pitanja funkcionisanja i kretanja u ekonomskom i finansijskom sektoru na svim nivoima.

    Na čelu borda nalazi se Romano Prodi, koji je do skora obavljao funkciju predsednika Evropske komisije i premijera Italije. Pored Tadića, članovi ovog međunarodnog savetodavnog borda su, između ostalih, i Javier Solana, Joschka Fischer i Aleksandar Kvašnjevski. Bord je sastavljen od eksperata iz oblasti ekonomije i politike iz celog sveta i okupio je ljude koji imaju iskustvo obavljanja najviših političkih funkcija, u svojim zemljama i u međunarodnim institucijama. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE