Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kreditna kartica kao statusni simbol

    Za većinu kreditne kartice su samo sredstvo plaćanja. Za retke – nude obilje ekstravagantnih iskustava. Prestižne kreditne kartice smatraju se statusnim simbolom, a mali je broj onih koji može da ispuni stroge zahteve članstva i visoke godišnje takse. Evo nekih od najneobičnijih privilegija za vlasnike ovih kartica.

    Prva klasa u avionu za neke nije dovoljna. Srećom, tu su privatni avioni, a vlasnicima kartice J.P. Morgan Palladium na raspolaganju je najveći svetski operater privatnih aviona. Određenom kupovinom dobiće i jedan sat u vazuhu koji vredi nekoliko hiljada dolara, potpuno besplatno.

    Vlasnici 'crne kartice', odnosno American Express Centurion, mogu da zatvore celu radnju kako bi sebi omogućili kupovinu bez prisustva drugih ljudi.

    Limit na kartici mnogima je na umu kada krenu u kupovinu. Vlasnici kartice Citi Chairman Amex Card, koja se više i ne izdaje, nemaju tih problema.

    Automobil je još jedan statusni simbol, a prestižna kreditna kartica omogućava i vožnju sa stilom. Vlasnici 'crne kartice' mogu iznajmiti bilo koji luksuzni automobil, kao i da provozaju krug Formulom 1.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE