Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Air Serbia poleće na vreme

    Formiranje Air Serbia, koja će 26. oktobra imati prvi let ka Abu Dabiju, odvija se po planu, izjavio je pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Milutin Popović i dodao da će se sporazum sa Etihadom u potpunosti primenjivati od 1. januara 2014.

    Air Serbia će zvanično biti predstavljena srpskoj i svetskoj javnosti 25. oktobra, dan uoči promotivnog leta. Na tom prvom letu, rekao je Popović Tanjugu, novinarima će biti predstavljen izgled aviona, osoblje, ketering.

    Uspostavljanje nove kompanije ide ubrzanim koracima i sve što je dogovoreno za sada se poštuje, a neke stvari se čak realiziju i pre roka, istakao je Popović.

    U svim delovima predviđenog formiranja Air Serbia se intenzivno radi i to ne samo u Jatu već i u zavisnim i nezavisnim preduzećima, kazao je pomoćnik ministra.

    Popović je naveo da u Beogradu upravo boravi Etihadov tim koji će napraviti potpuno novi ketering, da su zadovoljni radnom snagom, a novi ketering će biti daleko iznad onoga što smo do sada imali u Jatu.

    Pomoćnik ministra je kazao da je potpuno siguran da će Air Serbia sarađivati i sa Jat tehnikom, koja je nezavisno preduzeće od Jata.

    Popović je dodao da se po planu realizuju konkursi i obuke za kabinsko osoblje, vazduhoplovne inženjere i tehničare, pilote kadete, kao i da se razrađuje program za nagrađivanje putnika Air Serbia, po miljama i broju prodatih karata.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE