Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novo rukovodstvo u Henkel Srbija

    Wolfgang Zettl, izvršni direktor Henkela za centralnu i istočnu Evropu, preuzeo je i funkciju direktora sektora Adhezivi Tehnologije u Henkel Srbija, sa sedištem u Beogradu.

    Wolfgang Zettl

    Ova promena je stupila na snagu 1. septembra, nakon što je Jovan Šarenac preuzeo nove dužnosti u Henkel Dubai na poziciji direktora građevinskih lepkova za IMEA regiju (Indija, Bliski Istok i Afrika) i prodaje za zemlje Zaliva.

    Istovremeno je Felix Sobotka imenovan za novog direktora Henkelove fabrike u Kruševcu, umesto Ferenca Erdeia koji je preuzeo nove dužnosti u Henkelovoj fabrici u Kerešladanju, u Mađarskoj.
    Novo rukovodstvo u Henkel Srbija
    Felix Sobotka

    Wolfgang Zettl je svoju karijeru u Henkelu započeo u sektoru Adhezivi Tehnologije još 1999. godine u Austriji, odakle je 2000. prešao u Rumuniju.

    Poslednjih godina je kao izvršni direktor Henkela za centralnu i istočnu Evropu – za Južnu regiju (Rumunija, Bugarska, Moldavija i Srbija) zaslužan za uspešno poslovanje sektora Adhezivi Tehnologije i veliki rast ostvaren na svim tržištima.

    Sobotka koji je došao iz Henkelove centrale u Diseldorfu gde je u okviru sektora Detergenti i kućna hemija obavljao funkciju direktora razvojnih projekata. Svoju karijeru u Henkelu započeo je 2006. godine u sektoru interne revizije.

    Fabrika Henkela u Kruševcu zauzima veoma važno mesto u okviru kompanije Henkel iz koje se snabdeva više od 55 miliona potrošača u više od 15 zemalja i prva je setrifikovana fabrika u Srbiji sa ISO 50.001 standardom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE