Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kopaonik dobio bob na šinama

    Skijališta Srbije na Kopaoniku bogatija su za bob na šinama, novi sadržaj za korišćenje i u letnjim i u zimskim uslovima, prvi u ovom delu Evrope.

    Bob na šinama predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje uz poseban panoramski doživljaj, a mogu ga koristiti odrasli i deca u pratnji odraslih.

    Ovo je prva ovakva instalacija u ovom delu Evrope, a ukupna dužina boba na šinama je 600 metara i nalazi se u blizini žičare Krst.

    V.d. generalnog direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić je kazao da je proširenjem adrenalinskih sadržaja, Kopaonik postao jedna od najtraženijih turističkih destinacija u regionu.

    Ovog leta Skijališta Srbije su uvela brojne novine kojima su obogatila letnju ponudu Kopaonika. Zip lajn, tjubing, mountain kartovi su samo neke od novina koje su privukle veliki broj gostiju u toku letnjeg perioda, a sada smo pustili u rad i bob na šinama, naveo je Ljevnaić.

    Prema njegovim rečima, unapređenje postojećih i izgradnja novih letnjih sadržaja omogućava da se prihodi od turizma ostvaruju tokom čitave godine, kao i da planine žive svih 365 dana.

    Cena karte za vožnju bobom na šinama iznosi 400 dinara za odrasle i 280 dinara za decu. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE