Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Izmene prostornog plana gasovoda ‘Južni tok’

    Republička Agencija za prostorno planiranje oglasila je javni uvid u Nacrt izmena i dopuna prostornog plana područja transnacionalnog gasovoda 'Južni tok' i Izveštaj o strateškoj proceni njegovog uticaja na životnu sredinu.

    Izveštaj o uticaju obuhvata teritorije Zaječara, Smedereva, Pančeva, Plailule, Zrenjanina, Novog Sada, Sombora, Sremske Mitrovice, Šapca, Loznice, Boljevca, Paraćina, Ćuprije, Despotovca, Sviljanca, Žabara, Velike Plane, Kovina, Opova, Titela, Žablja, Temerina, Srbobrana, Vrbasa, Kule, Stare Pazove, Inđije, Rume, Bogatića, Bačke Planke i Bača.

    Javni uvid u izmene Prostornog plana i Izveštaja, održaće se od danas do 6. septembra. Dokumeti će biti dostupni u prostorijama lokalnih samopurava i elektronskom obliku, kao i na zvaničnoj internet adresi Agencije za prostorno planiranje.

    Javna prezentacija biće održana u Beogradu, 26, avgusta, u Privrednoj komori Srbije. Primedbe treba dostavljati Agenciji, a javna sednica Komisije za javni uvid biće održana 16. septembra u Skupštini grada Novog Sada.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE