HP predstavio treću generaciju softvera

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HP predstavio treću generaciju softvera

  Kompanija HP (Hewlett Packard) predstavila je treću generaciju softvera za automatizaciju data centara i upravljanje "cloudom", kao osnov za pokretanje aplikacija i infrastrukture.

  Ovo korisnicima omogućava da podstaknu rast poslovanja brzim pokretanjem inovativnih IT servisa u velikom obimu uz HP Operations Orchestration (OO) 10 rešenje koje automatizuje izvršavanje do 15.000 istovremenih operacija.

  Takođe, omogućava im da snize IT troškove efikasnim pokretanjem kapaciteta pomoću rešenja HP Server Automation (SA) 10, povećaju efikasnost zaposlenih uz HP Database and Middleware Automation (DMA) 10 i skrate vreme do ostvarivanja vrednosti od IT servisa uz HP Cloud Service Automation 3.2 softver za automatizaciju životnog ciklusa servisa, i precizno i efikasno upravljanje cloud servisima.

  HP OO 10 skraćuje vreme potrebno za postavljanje poslovnih procesa sa više nedelja na nekoliko minuta, a platforma HP SA 10 omogućava IT sektoru da upravlja sa više od 100.000 fizičkih i virtuelnih servera i do 60 odsto smanjuje broj zaposlenih po serveru.

  Pored toga, obuhvata HP Server Automation Standard virtuelni uređaj koji manjim organizacijama omogućava da za manje od sat vremena počnu da upravljaju serverskim okruženjem.

  Uz HP SA 10 preduzeća mogu skratiti pokretanje softvera sa više nedelja na svega nekoliko sati, a pokretanje servera sa više dana na nekoliko minuta.

  Softver HP DMA 10 automatizuje do 60 odsto manuelnih, repetitivnih poslova vezanih za upravljanje bazama podataka i povećava efikasnost administratora za više od 70 odsto.

  HP Cloud Service Automation 3.2 je najsveobuhvatnija platforma za upravljanje cloudom koja pojednostavljuje rad sa heterogenim okruženjima, a podržava Amazon EC2, HP Cloud Services, KVM OpenStack i Microsoft Hyper-V.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE