Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    USA Today: FIAT 500L kvalitetan i zanimljiv

    Američki dnevni list USA Today testirao je FIAT 500L i njihov opšti utisak je da ovaj automobil izgleda kao ni jedan drugi na američkim putevima, kao i da je kvalitetan i zanimljiv.

    Ipak nisu propustili priliku da napomenu da se proizvodi u istoj fabrici u kojoj se nekada izrađivao Yugo.

     

    Ali neće biti iznenađenje ako 500L uskoro postane uobičajeni prizor u Americi, s obzirom da ima sve što je potrebno da za FIAT prodobije nove kupce na ovom tržištu, navodi list.

     

    Smelog dizajna, FIAT 500L, koji se od 2012. nalazi u prodaji u Evropi, drugi je model italijanskog proizvođača koji stiže na tržište Sjedinjenih Američkih Država.

     

    Prema pisanju lista, iako sličnog imena i porekla kao FIAT 500, model 500L ima malo toga zajedničkog sa manjim srodnikom. Ovaj automobil je veći u svakom pogledu, ima 5 vrata, u njega može da se smesti komforno četiri, a nominalno pet, osoba i dosta stvari u prtljažniku. 

     

    USA Today navodi da u poređenju sa konkurencijom, 500L za sada se ne nudi u konfiguraciji sa pogonom 4×4. Ovaj automobil, međutim, ima druge adute kojima će privući kupce. Jedan od njih je panoramski stakleni krov, koji se proteže čitavom dužinom vozila i za koji treba izdvojiti dodatnih 950 dolara.

     

    Velike staklene površine pružaju bolju preglednost i osećaj otovrenog prostora tokom vožnje. To istovremeno znači da će vozač i putnici biti više izloženi radoznalim pogledima prolaznika i njihovim komentarima." 

     

    Prema konstataciji lista, FIAT 500L trenutno najmarkantniji automobil na američkom tržištu, koji svojim izgledom jasno ukazuje na evropsko poreklo.

     

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE