Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Porodičan biznis vinarije Budimir nagrađen svetskim zlatom

    „Ovo nisu nagrade za našu vinariju Budimir. Ovo su nagrade za Srbiju. Red je da se o Srbiji u svetu čuje nešto dobro i lepo. Uživajte u našoj Srbiji i uživajte u vinima. Živeli!“, bile su reči dobrodošlice Aleksandra Raškovića, zeta porodice koja je vlasnik vinarije Budimir na slavlju u čast tri nagrade za tri vina dodeljene u Kini na China Wine Awards 2013.

    Zlato, srebro i bronza za tri crvena vina iz vinarije Budimir iz Aleksandrovca ponos su šeste generacije velike porodice koja vodi ovaj posao i koja je, pre svega, ponosna na svoju tradiciju i pretke. Potpredsednica i izvršna direktorka Jovana Antović za Bizlife je izjavila da su nagrade za vina Svb Rosa (zlatna medalja), …i kao da si anđeo(srebrna) i Triada crvena (bronza) ponos vinarije Budimir i ponos porodice. „U Kini su nam konkurencija bile gotovo sve ambiciozne svetske vinarije željne uspeha, ali naše Svb Rosa je odnela zlato. Mnogi su nam rekli da je ovo najbolje srpsko vino. Hvala im na podršci!“

    Pored nagrada koje su potvrda za vrhunsko znanje, iskustvo i rad vinarije Budimir, za svaku pohvalu je porodičan biznis koji se prenosi sa kolena na koleno već šest generacija što je retkost u Srbiji.
    „Moji baba i deda, Desa i Budimir (po kome vinarija nosi ime) u vinarstvu su ceo život. Deda je nasledio posao od svog oca, on od svog i tako pet generacija što mene i moju sestru čini šestom generacijom vinara. Nas dve vodimo posao uz pomoć ostalih članova porodice i veoma smo ponosne. Posle ovakvih nagrada jasno nam je da je naša vizija prava i opravdana i donosi uspeh“, izjavila je za Bizlife Budimirova unuka, uspešna poslovna žena Srbije Jovana Antović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE