Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Radno vreme prodavnica tokom praznika

  Najveći broj prodavnica, pijaca, tržnih centara i bioskopa će, tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, raditi po izmenjenom režimu.

  Parkiranje će u zoniranim delovima Beograda biti besplatno tri praznična dana. JKP „Parking servis“ je najavio da naplate parkiranja u zoniranim delovima Beograda neće biti 1, 2. i 7. januara, javne garaže i posebna parkirališta biće stalno otvoreni, a služba za prenos vozila – „pauk“, radiće po vikend režimu.

  Tokom neradnih prazničnih dana, 1, 2. i 7. januara, biće zatvoreni Korisnički servisi „Parking servisa“ u Ulici kraljice Marije sedam i u Mileševskoj 51, a neće raditi ni šalter Službe parking kontrole u Starine Novaka 22. U ponedeljak, 31. decembra, Korisnički servis tog preduzeća će raditi skraćeno, od sedam do 16 sati, dok služba tehničkog pregleda i autoperionice neće raditi 1, 2. i 7. januara, a poslednjeg dana u godini radiće do 16 sati.

  Kako se navodi u saopštenju „Gradskih pijaca„, zelene pijace u Beogradu će 31. decembra raditi uobičajeno od šest do 19 sati, dok 1. i 7. januara neće raditi. Jedino će pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“ prvog dana Nove godine i na Božić raditi skraćeno od šest do 13 sati, a 2. januara će sve zelene pijace raditi uobičajeno. Otvoreni tržni centri Novi Beograd (Buvljak) i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac“ 1. i 7. januara neće raditi, a 2. januara će raditi uobičajeno. Tržni centar „Depo“ neće raditi 1, 2. i 7. januara, a pijaca cveća „Krnjača“ samo za Božić i prvi dan Nove godine, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

  „Maksi“, „Mini maksi“ i „Tempo ekspres“ tokom praznika će, takođe, raditi po izmenjenom režimu. Ti prodajni objekti će 31. decembra raditi skraćeno do 18 sati, prvog dana Nove godine i za Božić neće raditi, a 2. januara će raditi samo dežurni objekti „Maksija“ i „Mini maksija“ koji inače rade 24 sata.

  Za Badnji dan, 6. januara „Maksi“, „Mini maksi“ i „Tempo ekspres“ radiće do 15 sati, dok će objekti „Tempa“ biti otvoreni do 18 sati. „Tempo“ neće raditi 1, 2. i 7. januara, a 31. decembra će raditi skraćeno do 18 sati. Tokom ovog vikenda produženo je radno vreme do 23 sata u svim „Merkator hipermarketima“ i „Roda“ megamarketima, supermarketima, „keš end keri“ objektima, centrima tehnike i Merkator premijum supermarketu „Beograđanka“. Radno vreme svih maloprodajnih objekata tog prodajnog lanca u ponedeljak, 31. decembra je do 17 sati, 1. januar je neradni dan, a drugog dana Nove godine će raditi po redovnom radnom vremenu.

  U nedelju 6. januara, svi maloprodajni objekti „Merkatora“ i „Rode“ će raditi do 19 sati, dok će za Božić svi Roda supermarketi i marketi raditi do 10 sati. Ostali maloprodajni objekti tog trgovinskog lanca neće raditi 7. Januara.

  „Ušće šoping centar“
  je, zbog novogodišnjih praznika, danas produžio radno vreme pa će prodavnice biti otvorene do ponoći, dok će 31. decembra taj tržni centar raditi do 18 sati. Neradni dani u tom šoping centru su 1. i 7. januar, dok će već 2. januara uobičajeno raditi od 10 do 22 sata. Na Badnji dan „Ušće“ će raditi do 18 sati.

  I „Delta siti“ će 31. decembra raditi do 18 sati, a 1. januar će biti neradni dan i tada će biti otvorena samo igraonica „Cirkus“, koja će raditi od 15 do 22 sata i bioskop „Sinepleks“ koji će biti otvoren od 15 sati do dva sata posle ponoći. Za Badnje veče „Delta siti“ će raditi od 10 do 18 sati, za Božić će raditi samo bioskop „Sinepleks“ u istom terminu kao i 1. januara, a ostalim danima će taj tržni centar raditi od 10 do 22 sata. Radno vreme „Delte“ je vikenda produženo do 23 sata.

  Beogradski dnevni listovi „Politika“, „Večernje novosti“, „Blic“, „Danas“ i „Kurir“ će se sutra, 31. decembra, zbog novogodišnjih praznika pojaviti na kioscima kao trobroji, rečeno je Tanjugu u tim medijskim kućama. Ove novine u utorak i sredu 1. i 2. januara neće izaći, a prvi naredni brojevi biće u prodaji u četvrtak, 3. januara.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE