Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvoren prvi centar za termoregulaciju u Srbiji

  „Ruska tajna“, prvi centar za termoregulaciju u Srbiji, u kojem se uz pomoć toplog i hladnog vazduha jačaju odbrambene snage organizma, otvoren je juče na Novom Beogradu.

  „Adut centra je krio sauna, gde se na temperaturi od minus 170 stepeni uz pomoć suvog, hladnog vazduha, jačaju odbrambene snage organizma, ali pomaže i kod gojaznosti, oslobađanja od celulita“, rekao je Mihail Demkin, koji je nov način jačanja organizma doneo iz Rusije u Srbiju.

  On je objasnio da tretman traje tri minuta i da tom prilikom koža šalje informaciju do mozga da će telo da se smrzne. Mozak mobiliše sve odbrambene snage i na taj način se jača imunitet.

  Demkin je naveo da ova metoda danas ima široku primenu, posebno kod sportista i to pre i posle sportskih napora.

  „Tretman na ovako niskim temperaturama omogućava sportistima, bez obzira na ograničenja, bolje rezultate, a nakon sportskih napora izvlači mlečne kiseline iz mišića i odmara telo“, naglasio je on.

  Demkin je ukazao da tretman niskom temperaturom pomaže i kod pijanstva i da se kod osoba koje malo više popiju, nakon tretmana alkohol u krvi svede na 0.

  On objašnjava da se nakon tretmana niskom temperaturom savetuje sauna, ali u posebnom buretu napravljenom od sibirskog kedrovog drveta, koje je poznato po svojim lekovitim svojstvima, oslobađa fitocide koji eliminišu štetne materije.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE