Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Praznična ponuda za biznis korisnike Telenora

  Svi biznis korisnici koji u Telenor prodavnicama do kraja januara 2013. sklope ugovor za najmanje dve SIM kartice na 24 meseca dobijaju popust do 5000 dinara prilikom odabira jednog mobilnog telefona.

  Dovoljno je da korisnik za jednu kupljenu SIM karticu izabere paket Prenesi Premium, Prenesi Surfuj ili Biznis Prenesi i Surfuj Tim.

  Tokom praznika, i novi i postojeći Telenorovi biznis korisnici koji potpišu ili obnove ugovor na 24 meseca dobiće na poklon besplatne pozive i SMS ka jednom broju u Telenor mreži tokom cele naredne godine.

  Biznis korisnicima je na raspolaganju bogata ponuda uređaja iz koje bismo izdvojili modele sa platformom Android Telenor Smart, Telenor Smart Pro i Telenor Smart HD koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

  Iz ponude Samsung modela Telenor preporučuje Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy mini 2 i Samsung Galaxy S3 mini, a od HTC modela tu su HTC Desire X sa platformom Android kao i HTC 8X i HTC 8S sa najnovijim Windows Phone 8 operativnim sistemom.

  Svi navedeni uređaji mogu da se kupe za samo jedan dinar uz određene Prenesi Premium, Prenesi Surfuj i Biznis Prenesi i Surfuj Tim pakete.

  Ponuda traje sve do kraja januara 2013.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE