Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Spojili se SBB i Telemach

  Investicioni fond Mid Evropa Partner i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) formirale su jedinstvenu TV platformu spajanjem kompanija SBB i Telemach, koja ima više od 1,7 miliona korisnika.

  SBB-Telemach grupa dobila je kredit od osam internacionalnih banaka u iznosu od 330 miliona evra za dalji razvoj usluga, što je jasan pokazatelj dobrog poslovanja i poverenja koje novoformirana grupa ima među kreditorima, saopštio je SBB.

  “Formirali smo vodeću multinacionalnu platformu za televizijsku distribuciju u jugoistočnoj Evropi i 330 miliona koje smo dobili igraju veliku ulogu u našoj strategiji regionalne konsolidacije“, istakao je partner Mid Europe, Robert Knor, koji vodi investicije za jugoistočnu Evropu.

  Pomoćnik direktora u Mid Europi Andrej Babah je naveo da je ovo četvrto po redu bitno ulaganje koje je ugovoreno u jugoistočnoj Evropi tokom prethodnih godina. “Obezbedili smo atraktivne uslove finansiranja za ovako složene transakcije na izazovnim tržištima. To pokazuje kvalitet i visoke performanse našeg poslovanja, kao i zajedničke napore menadžerskih timova SBB-a, Telemacha i Mid Europe“, dodao je Babah.

  Predsednik upravnog odbora grupe SBB-Telemah Dragan Šolak je rekao da je ta grupacija jedan od najbrže rastućih TV i telekomunikacionih operatera globalno gledano, sa porastom prihoda od 20 odsto na godišnjem nivou još od 2007. godine.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE