Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ko će biti najbolji poslodavac sledeće godine?

    Na osnovu mišljenja zaposlenih Glassdoor je sastavio listu najboljih poslodavaca za narednu godinu.

    Istraživanje je sprovedeno na uzorku od pola milona Amerikanaca koji su dali svoje mišljenje o tome koliko su zadovoljni ključnim faktorima u svojoj kompaniji: karijerom, kompenzacijama, beneficijama, ravnotežom poslovnog i privatnog života, menadžmentom, poslovnom kulturom i vrednostima.

    Po drugi put na prvom mestu našao se Facebook, koji je prema mišljenju zaposlenih bio najbolji poslodavac i prošle godine. Facebook svojim zaposlenima nudi različite privilegije i beneficije koje pomažu da se posao uravnoteži sa privatnim životom. Pored toga, kao pozitivne aspekte rada u Facebooku zaposleni u ovoj kompaniji naveli su i mogućnost rada u kompaniji koja utiče na život milijardu ljudi , kao i poverenje u svog direktora Marka Cukerberga.

    Na drugom mestu našla se konsultantska kuća McKinsey&Co, dok je treću poziciju zauzela tehnološka kompanija sa sedištem u San Francisku Riverbed.

    Najveći pad na listi doživeli su Starbucks, koji je sa 34. pao na 50. poziciju, i Apple koji je sa prošlogodišnjeg 10. mesta pao na 34. poziciju.

    Google se pozicirao na 6. mestu, LinkedIn na 14. mestu. Ikea je prema mišljenu zapslenih na 43. mestu najboljih poslodavaca.

    I.M.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE