Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ignorišite besmislene poruke o čudesnom decembru i vreći para

  Verovatno ćete dobiti, ako već niste, cirkularne poruke o neobičnom decembru. Prijatelji koji su pošiljaoci veruju da će za četiri dana dobiti novac ukoliko poruku proslede na bogapitaj koliko adresa. U poruci se pozivaju na Kineze i feng šui po kojima je ovaj decembar senzacionalno drugačiji, koji se viđa samo jednom u 823 godine i zove se „vreća para“. Tajna je u poslednjem mesecu ove 2012. koji ima 5 subota, 5 nedelja i 5 ponedeljaka.

  Da ne raspravljamo o sujeverju i pozivanju na uvek mistične kineze. Samo da obelodanimo činjenicu da smo isti ovakav „čudesni“ decembar doživeli 2007. kada je i on imao 5 subota, 5 nedelja i 5 ponedeljaka. Brzo nešto prođoše te 823 godine. Ova pojava u kalendaru ni malo nije neobična. Svaki mesec koji ima 31 dan ima i prva tri dana koja se u mesecu ponavljaju pet puta.

  Taj koji je smislio te 823 godine, „vreća para“ cirkulani projekat i čudo od decembra 2012. mogao bi u slobodno vreme da prelistava kalendare i traži pravila i sličnosti jer to nema veze sa istinom, a još manje sa parama. Osim ako iznova tražite nove podsticaje za sujeverje, ovakve poruke žmureći preselite u kantu za đubre i ne brukajte se pred ljudima iz vašeg adresara.
  M.P.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE