Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sajam dizajnirane hrane 22. decembra

  Kulturna organizacija Mikser posvećena razvoju kreativne industrije Balkana nastavlja sa reanimacijom Savamale i 22. decembra u renoviranom Mikser House-u organizuje treći po redu sajam dizajnirane hrane – Mikser Design Food, ovoga puta u novogodišnjem izdanju.

  Za učešće u specijalizovanoj jednodnevnoj manifestaciji koja za cilj ima promovisanje kreativnosti i inovacija na domaćoj gastronomskoj sceni mogu se prijaviti mali i veliki proizvođači organske hrane, vinarije, male radionice za izradu lokalnih specijaliteta, prodavnice zdrave hrane, talentovane domaćice, ali i industrijski i grafički dizajneri, škole kuvanja, specijalizovanje knjižare, proizvođači kuhinjske opreme i predstavnici medija.

  Izlagači na Mikser Design Food događaju biće u prilici da posetiocima predstave i ponude na prodaju svoje proizvode, kao i da prate i učestvuju u programu radionica i časovima kuvanja „uživo“.

  Dizajnirana hrana, piće i delikatesi, kao i dizajnerski komadi za serviranje i degustaciju – proizvodi inspirisani hranom i svi oni mirisi i ukusi koji nas podsećaju na praznike naći će se pod krovom Mikser House-a u Karađorđevoj 46, 22. decembra, od 12-20h.

  Biće to ujedno i prilika da organizatori manifestacije učesnicima i posetiocima predstave novi koncept renoviranog Mikser House-a, koji će od februara 2013 godine funkcionisati kao permanentni regionalni kreativni centar sa prodavnicom autentičnih proizvoda kreiranih i proizvedenih na Balkanu, kao i intenzivnim kulturnim i edukativnim programom tokom čitave godine.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE