Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi put u Srbiji: Direktorku smenili zbog Facebooka

    Iako već mesecima čitamo o tome kako se zaposleni upozoravaju da paze šta pišu na društvenim mrežama, kako im od toga zavisi opstanak na trenutnom poslu ili zaposlenje na novom. Govori im se kako sve to neko iz menadžmenta proverava, prati i izveštava. Ipak ima neko ko prati i njih, pa i oni mogu da nastradaju, makar to bili i direktori.

    Kako piše Blic, Slađana Grujičić je prva direktorka koja je smenjena zbog Facebooka.

    Grujičić je bila direktorka Turističke organizacije u Ljuboviji. Tu ne bi bilo ništa neobično da u obrazloženju za njeno smenjivanje ne stoji da je direktorka smenjena i zbog „samovoljnog uskraćivanja, odnosno blokiranja korisnicima pristup Facebook nalogu Turističke organizacije“.

    Niko od odbornika vladajućih partija nije želeo da komentariše obrazloženje o smeni direktorke Grujičić i dizanjem ruku ona je razrešena dužnosti.

    „Optužili su me da sam na Facebook nalogu pojedincima uskratila pristup. Naravno da to nisam uradila, a u to se uverio i predsednik UO, što je i potvrdio na sednici. Kako i zašto je ovako obrazloženje napisano, stvarno ne znam. Zvanično je to sajt koji funkcioniše i koji je uz sajt TO Srbije i Beograda ocenjen kao jedan od najboljih u turizmu“, rekla je Slađana Grujičić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE