Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ‘Luna charity fashion show’ u Beogradu

  U ponedeljak, 26. 11. 2012. u ekskluzivnoj radnji na Trgu Nikole Pašića 1 u Beogradu Modna kuća „Luna“ je u saradnji sa damama iz International Women’s Club-a (IWC) organizovala humanitarnu akciju „Luna charity fashion show“.

  Akcija je održana sa ciljem da se pruži podrška dečjem stvaralaštvu i pomoć fondaciji „Savremena deca“, koja već 5 godina saradjuje sa Centrom za odojčad, decu i omladinu kroz likovno obrazovanje dece bez roditeljskog staranja.

  Osnivač fondacije slikarka Jovana Tomanović je do sada organizovala brojne dečije slikarske kolonije, izložbe i razne aktivnosti za najtalentovanije, a donacija od ove dobrotvorne akcije biće upotrebljena za nastavak rada slikarskih radionica u domovima.

  Modna kuća LUNA, internacionalni modni brend, poznata je i kao pokrovitelj i organizator mnoštva kulturnih dešavanja i humanitarnih akcija. Upravo ovakve aktivnosti spojile su Lunu i članice IWC-a, koje, povezane sa diplomatskim i međunarodnim biznis klubovima, tradicionalno prikupljaju sredstva za podršku lokalnim humanitarnim projektima.

  Tokom trajanja Luna charity fashion show-a Luna je uglednim damama omogućila šoping sa popustom, a 10% od ukupnog prometa ostvarenog tokom akcije poklonila je Fondaciji „Savremena deca“.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE