Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Svečano predstavljen novi model Fiat 500L

    (Foto: Tihomir Stojanović)

    Kompanija Fiat Automobili Srbija svečano je predstavila novi model Fiat 500L, koji se u Srbiji ekskluzivno proizvodi za svetsko tržište.

    Svečanom promocijom na Belom dvoru, na kojoj su se u ulozi domaćina pojavili Njihova Kraljevska Visočanstva, Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina, brojnom auditorijumu predstavljen je Fiat 500L.

    Goste iz diplomatskog kora, vladinih institucija, sveta biznisa i medija ispred kompanije Fiat Automobili Srbija pozdravio je generalni direktor Antonio Cesare Ferrara:

    „Ovom prilikom obeležavamo važnu prekretnicu u razvoju našeg projekta koji će imati uticaja na različite segmente ekonomije u ovoj zemlji, a takođe će ostaviti značajan trag u razvoju automobilske industrije“, rekao je Ferara i naglasio da je to bio veoma zahtevan i kompleksan zadatak: „Večeras slavimo odrastanje. Proslavljamo dolazak najnovijeg modela 500 generacije, naš Fiat 500L. Ovaj automobil je proizvod našeg dosadašnjeg rada u Srbiji i otvara vrata za nove poduhvate koji nam predstoje u budućnosti“.

    Prodaja na srpskom tržištu počinje 22. septembra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE