Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) ‘Puls nove generacije’: Nova Mercedes A-klasa

    Mercedes-Benz SCG je u utorak, 04. septembra predstavio potpuno novu A-Klasu pod sloganom „Puls nove generacije“ na platou ispred trznog centra Delta City. Uz prisustvo klijenata, ljubitelja premijum automobila i poznatih licnosti, Mercedes-Benz je premijerno prikazao potpuno novi model iz kompaktnog segmenta vozila.

    Od početka juna paviljon krstari Evropom gostovanjima na mnogobrojim modnim događajima i trgovima glavnih gradova.

    Prvi put u ovom delu Evrope, od 04-11. septembra postavljen je u Beogradu, na platou ispred Tržnog centra Delta City.

    Interaktivni paviljon futuristickog izgleda, izvajanog oblika i dinamičnog dizajna oslikava novu A-Klasu, predmet velikih očekivanja kako od strane Mecedes-Benz-a tako i od strane kupaca.
    Klijenti i ljubitelji Mercedes-Benz brenda će imati ekskluzivnu priliku da testiraju novi model. Registracija za test vožnje je dostupna na Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora internet stranici i putem call centra.

    O A-Klasi

    Novi model predstavlja značajnu prekretnicu. Potpuno je redizajniran, do najsitnijih detalja. Novom A-Klasom Mercedes-Benz započinje novo poglavlje u segmentu kompaktnih vozila: izrazito dinamičan dizajn modela, moćni motori u rasponu od 80 kW (109 KS) do 155 kW (211 KS) koji su uz to i izuzetno efikasani.

    Već na prvi pogled dizajn i dinamičnost su očigledne odlike nove A-Klase. Radikalan novi dizajn koji je sa oduševljenjem prihvaćen nakon prvog pojavljivanja Koncept-a A-Klase je studiozno primenjen na serijsku proizvodnju novog modela. Pojava A-Klase je odraz nove Mercedes-Benz strategije u dizajnu čiji je rezultat klasičan dvovolumenski dizajn posebnog izraza, emotivna spoljašnjost sportskog izgleda i izuzetan osećaj vrhunskog kvaliteta u unutrašnjosti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE