Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Drugi Vapiano restoran u Beogradu otvara svoja vrata

    Jedinstveni ambijent, dašak klasike pomešan sa savremenim načinom življenja i ukusi mediteranske kuhinje deo su novog Vapiano restorana u Beogradu, koji će početi sa radom 17. avgusta. Novi objekat, smešten  na mestu nekadašnjeg restorana Ruski car, idealan je za sve ljubitelje zdrave i sveže hrane, kao i opuštenog druženja.

    – Čast nam je što drugi restoran u Srbiji otvaramo u prostoru restorana Ruski car, omiljenom mestu okupljanja mnogih Beograđana. Poštujući tradiciju ovog kultnog mesta, sa posebnom odgovornošću smo radili na projektu unutrašnjeg prilagođavanja enterijera. Velika pažnja poklonjena je unutrašnjoj dekoraciji i nameštaju, a kompletan projekat rađen je po uslovima Zavoda za zaštitu spomenika, jer je zgrada spomenik kulture i pod zaštitom je države – istakao je vlasnik franšize Vapiano Saša Trišić.

    On je dodao da je ukupna investicija u ovaj objekat 1,8 miliona evra, zaposleno 100 mladih ljudi, a razlog za ovako veliki poduhvat, kako operativno tako i finansijski, proizilazi iz činjenice da je prvi restoran bez obzira na ekonomsku krizu stekao veliku popularnost kod Beograđana, i već treću godinu za redom beleži rast prodaje oko 25 odsto. Prvi beogradski restoran, drugu godinu za redom, zvanično je i najbolji u čitavom lancu Vapiana po pitanju kvaliteta, čistoće i usluge.

    – Verujemo da će novi restoran vrlo brzo dostići popularnost prvog objekta, kao i da će biti prepoznata naša želja da duh ovog posebnog mesta očuvamo, ali mu kroz savremeni koncept damo moderan pečat. Vapiano kod Ruskog cara ima sličnu kvadraturu kao restoran u Ušće šoping centru, ali veći broj mesta za sedenje s obzirom na veću baštu – rekao je Saša Trišić.



    Saša Trišić

    Osnovna ideja lanca restorana Vapiano ostaje ista i u novom objektu – da se gosti osećaju prijatno i kao da su kod svojih dobrih prijatelja. Svaki gost može doći bez bilo kakve pripreme, posebnog dres koda ili rezervacije. Usluga je prilagođena individualnim željama gostiju, koji mogu sebi kreirati obroke i birati umake i začinsko bilje koje žele. Za pripremu jela koriste se sveži sastojci. Kao i u svim ostalim, i u središtu ovog Vapiana biće integralno stablo masline, kao simbol mediteranske kuhinje.

    Koncept Vapiano restorana nastao je u Nemačkoj, u Hamburgu 2002. godine, kao zajednički projekat Kent Hahnea, Klausa Radera i Marka Korziliusa. Danas u svetu postoji više od 100 Vapiano restorana u 25 zemalja širom Evrope, Amerike i Bliskog istoka, računajući dva u Srbiji i jedan u Sarajevu. Vapiano brend je u konceptu restorana sveže i zdrave hrane proglašen za najbrže rastući u Evropi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE