Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Indijski milijarder planira da gradi kasina u Makedoniji

    Vlasnik indijske kompanije „Sahara India Pariwar“, indijski milijarder Subrata Roi izjavio je da planira da gradi kompleks sa kasinima, hotelima i zabavnim centrima u Makedoniji, prenela ja makedonska agencija Mina.

    Subrata Roi je za indijski list „Financial Chronicle“ rekao da će koncept tog kompleksa biti predstavljen makedonskoj vladi u septembru, a plan njegovog izgleda početkom sledeće godine.

    „Kada bude odobren, nadamo se početku izgradnje za godinu i po dana“, rekao je Subrata Roi.

    Indijski milijarder koji je sredinom juna posetio Makedoniju i najavio veću investiciju u tu zemlju, nije rekao koliko bi zabavni kompleks trebalo da košta.

    Makedonski dnevnik „Večer“ objavio je danas da indijski biznismen turistički kompleks namerava da gradi kod Ohrida, i to iznad jezera, nedaleko od centra grada.

    Subrata Roi je za “ Financial Chronicle “ rekao da je impresioniran Makedonijom i njenim ljudima i da planira veće ulaganje i posao koji će rezultirati velikom proizvodnjom, privlačenjem turista i
    otvaranjem radnih mesta.

    Podsetimo, nedavno je ovu zemlju posetio i najbogatiji čovek na svetu Meksikanac Karlos Slim, koji se sastao sa premijerom Nikolom Gruevskim i razgovarao o učešću u nekoliko velikih projekata.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE