Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radovi na autoputu kod Beograda

    Zbog radova na autoputu na prolasku kroz Beograd, u smeru kretanja od Niša, večeras od 20 sati biće zatvorena leva kolovozna traka u dužini od dva kilometra.

    Na ovom delu, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom za smer kretanja od Beograda ka Nišu, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, saopštili su „Putevi Srbije“.

    Vozila koja se kreću od Niša ka Beogradu, usmeravaće se kroz tehnički prolaz u suprotnu kolovoznu traku gde nastavljaju da se kreću levom preticajnom saobraćajnom trakom do sledećeg tehničkog prolaza nakon čega se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Beogradu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

    Vozila koja se kreću od Beograda prema Nišu, zadržavaju svoj smer kretanja i za kretanje koriste srednju saobraćajnu traku.

    U toku izvođenja radova u ovoj fazi, biće omogućeno isključenje vozila sa autoputa iz smera Niša ka Kružnom putu i dalje ka Obilaznici prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

    U ovoj fazi radova biće zatvoreno uključenje sa Kružnog puta prema Beogradu.

    Vozila koja se kreću sa Kružnog puta prema Beogradu neposredno ispred podvožnjaka usmeravaće se desno na autoput, u smer prema Nišu, i nakon prolaska naplatne rampe okretanjem na petlji „Tranšped“ ili na petlji „Vrčin“ vraćaće se u smer kretanja ka Beogradu.

    Alternativni pravac za vozila koja se kreću sa Kružnog puta prema Beogradu je kretanje Kružnim putem R-251 kroz Leštane do Smederevskog puta i dalje prema Beogradu.

    Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom opremom i signalizacijom, a “Putevi Srbije“ apeluju na vozače da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu uslovima na putu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE