Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kamendin dobio sportske terene na 2.700 kvadrata

    Najmlađi stanovnici zemunskog naselja Kamendin dobili su novo mesto za igru i rekreaciju. Grad Beograd je izašao u susret željama mališana iz ovog kraja i finansirao izgradnju sportskog igrališta, površine 2.700 kvadartnih metara, u okviru stambenog kompleksa u ovom naselju.

    Prema najavama Marka Blagojevića, direktora Agencije za investicije i stanovanje, dva terena za košarku, kao i teren za mali fudbal i rukomet biće u punoj funkciji od danas, kada će biti završeno postavljanje klupa, kanti za otpatke i mrežica za koševe i golove. Novi tereni presvučeni su asfaltom, potpuno su ograđeni, a u večernjim satima osvetljeni i sa osam reflektora.

    Grad Beograd izgradio je 143 stana za socijalno stanovanje u ovom kompleksu, a od oko 500 stanovnika, više od polovine čine deca koja do sada nisu imala sportsko igralište. Kako u neposrednoj blizini gradimo još 244 stambene jedinice za neprofitno stanovanje, potreba za dodatnim sadržajima za decu biće još veća, a naša politika podrazumeva kontinuirano ulaganje u najmlađe, istakao je Blagojević i napomenuo da se na drugoj lokaciji u ovom zemunskom naselju takođe zida dodatnih 170 neprofitnih stanova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE