Radovi na centru za prodaju i servisiranje "Fiat" brendova gotovi početkom 2013.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Radovi na centru za prodaju i servisiranje “Fiat” brendova gotovi početkom 2013.

  Kragujevačka kompanija NIKOM, koja je nedavno postala regionalni distributer i serviser vozila pet “Fiat”-ovih brendova, investiraće u izgradnju novog distributivnog i poslovnog centra oko 2 miliona evra, rečeno je agenciji Beta.
   
  Za izgradnju objekta preduzeće NIKOM je kupilo zemljište od grada Kragujevca površine dva hektara u industrijskoj zoni “Servis 2”, za 1,2 miliona evra.
   
  – Izgradnja centra će biti najveća domaća investicija u ovom regionu, odnosno najveća ukupno posle ulaganja “Fiat”-a i centra “Plaza” – rekao je agenciji Beta generalni direktor kompanije Slobodan Nikolić.
   
  On je naveo da će novi objekat biti površine oko 5.000 kvadratnih metara i biće izgrađen najkasnije do kraja prvog kvartala 2013. godine. Biće otvoren salon i servis za “Fiat”-ove brendove, tehnički pregled, servis za brze intervencije, servis za pranje vozila i terminal. 
   
  – Ćerka firma naše kompanije “Nikom auto” potpisala je nedavno ugovor sa “Fiat automobili Srbija” o distribuciji i servisiranju “Fiat”-ovih vozila u pet brendova. U zajedničkoj strategiji sa menadžmentom te kompanije rodila se i ideja o izgradnji regionalnog distributivnog i poslovnog centra po najvišim standardima – rekao je Nikolić.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE