Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Algoritmom do savršenog broja grudnjaka

    Kako je za veliki deo žena kupovina grudnjaka i dalje težak posao, dve bivše radnice Microsoft-a osnovale su kompaniju True & Co, neku vrstu online kabine za isprobavanje koja pokušava da korisnicama pronađe savršen grudnjak uz pomoć algoritma.
     

    Jedinstvena metoda koju su razvile Mišel Lam i Arti Ramamarthi koristi informacije koje ispunjava kupac u upitniku kako bi se utvrdilo koji oblik i veličinu grudnjaka treba da nosi.

    Mišel Lam kaže da je motiv za ovakav online servis  pronašla u sopstvenom iskustvu potrage za pravim brojem grudnjaka. Spojila je svoje znanje iz e-trgovine s iskustvom programerke Arti Ramamarti, a rezultat je bio kod koji su sačinile od ‘nepisanih pravila’ najboljih svetskih stručnjaka za donje rublje. 

    Klijenti online prodavnicee True & Co imaju priliku da isprobaju grudnjake kod kuće bez naknade. Nakon što odgovore na niz pitanja o obliku grudi i omiljenim markama donjeg rublja, algoritam im nudi popis potencijalno dobrih komada. Žene mogu izabrati tri sa liste koji će im biti poslati na probu. Klijentkinje su navodno oduševljene, a i investitori veruju da je pred kompamnijom uspeh budući da je preduzetnički dvojac u prvom krugu uspeo da prikupi preko 250.00 evra investicija, piše Daily Mail.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE