Crnogorski recept za muško dete

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Crnogorski recept za muško dete

  Razlika u godinama među bračnim partnerima, period ovulacije i način ishrane tri su osnovna uslova za dobijanje muškog deteta, tvrdi meštanin sela Vukovci u dolini Zete Bajo Šuškavčević(87). 

  Šuškavčević je za podgoričke Vijesti obelodanio dobro čuvani “recept” za dobijanje muškog deteta, koji se, kako kaže, prenosio sa kolena na koleno, poveravao bližnjem u sudnjem času ili neznancu na bolničkom krevetu. On je, kako se navodi, odlučio da recept obelodani jer ne želi da tajna, kojom je, kako tvrdi, pomagao mnogim porodicama u dobijanju muškog potomka i produženju loze, “umre sa njim”. Poznavalac “tajne muškog potomka“ u Crnoj Gori oduvek je bio poštovan i tražen, a to retko zanimanje u zemlji patrijarhata, ratnika i puškonoša je nosilo ogroman teret odgovornosti, piše list.
   
  “Da bi dobili dete muškog pola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim parom, ovulacija i režim ishrane”, tvrdi Šuškavčević.
   
  On kaže i da svake sedme godine polni organi podmlađuju, to jeste u 14, 21, 28, 35, 42. i 49. godini. 
  “Kada partner u braku napuni ove godine rađa se dete njegovog pola, sve dok „bračni drug“ napuni naznačene godine, i tada preuzme njegov pol. Podmlađivanje počinje svake sedme godine, ali ne sme se rizikovati pola godine, jer kod nekog počinje pre ili kasnije”, ispričao je Šuškavčević.
   
  Kao primer on navodi da, ako jedan bračni partner, na primer, napuni 21 godinu a drugi 19, onaj koji je napunio 21 ima prednost da dobije dete svog pola, sve dok drugi partner ne napuni 21 godinu”, rekao je Šuškavčević. 
  Prednost za dobijanje “puškonoše“ je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do13, ili, prema rečima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena starija godinu ili dve od supruga.
   
  “Dokazano je da u porodici sa dvoje dece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog pola, izuzev ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzetak jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi, muško dete mora biti degenerisano. Ovo treba da zna svaki bračni par jer ljubavni zanosi tokom tri dana pred oulaciju mogu biti veoma opasni”, upozorio je Šuškavčević, pišu podgoričke Vijesti.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE