Rekonstruisano igralište u Kragujevcu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rekonstruisano igralište u Kragujevcu

  Dečije igralište u okviru vrtića „Crvenkapa“, rekonstruisano u sklopu projekta „Veliko srce“, juče je svečano  otvoreno u Kragujevcu.
   


   
  Zahvaljujući više od 18.000 korisnika kreditne kartice „Veliko srce“, vrtić „Crvenkapa“ dobio je obnovljeno dečije igralište, opremljeno najmodernijim spravama za igru i druženje za mališane iz Kragujevca i okoline. Ovo je jubilarni, 10 vrtić čije je igralište obnovljeno tokom 3 godine trajanja ovog humanitarnog projekta.
   
  Dvorište vrtića „Crvenkapa“ u Kragujevcu, čiji je najveći deo bio prekriven šumom, sada je uređeno i opremljeno najsavremenijim spravama za igru i razvoj dece, koje zajedno sa zelenilom koje ih okružuje, čine prostor namenjen za boravak i aktivnosti ovih mališana.
   
  Tokom tri godine sprovođenja ovog zajedničkog projekta Eurobank EFG i Fondacije „Ana i Vlade Divac“, više od 8.000 mališana iz čitave Srbije dobilo je priliku za lepše odrastanje u svojim vrtićima. Beogradski vrtić “Sunčica”, niški “Palčić”, pančevački  “Veverica”,  “Leptirić” u Novoj Pazovi,  “Milka Dimanić” u Vlasotincu,  “Radost” u Čačku, “Bambi” u Boru, dnevni boravak za decu sa invaliditetom “Sunce” u Prokuplju, fiskulturna sala odeljenja osnovne škole Ljubivoje Bajić Medveđa u mestu Rujišnik, postali su omiljena igrališta mališanima u ovim gradovima.
   
  Jedinstvena humanitarna kartica „Veliko srce“ pruža mogućnost građanima da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije, bez ikakvih dodatnih troškova. Ova jedinstvena MasterCard kartica koristi se kao bilo koja standardna kreditna kartica, uz dodatni doprinos humanom cilju – boljoj budućnosti dece širom Srbije. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobanka svoj deo prihoda uplaćuje u Fondaciju „Ana i Vlade Divac“, u svrhu rekonstrukcije dečijih igrališta u vrtićima širom Srbije.
   
  Obnovljena igrališta opremljena su spravama za igru kao i drugom opremom koju mogu da koriste i deca iz osetljivih grupa, čime se podstiče socijalna inkluzija i pruža dodatna podrška za ravnopravno i srećno odrastanje.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE