Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Na sajmu nagrađeni proizvođači duvana

    Kompanija „Alajans van tabako“ uručila je danas na 79. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu nagradu „Zlatni duvanski list“ najboljim proizvođačima duvana u prethodnoj godini.

    „Zlatni duvanski list“ dodeljen je po šesti put a njime su se „okitili“ Živan Međedović iz sela Martinci opština Sremska Mitrovica, Nenad Trajković iz sela Donji Vrtogoš opština Vranje i Đurđevka Nikolić iz sela Belo Polje opština Pirot.

    „Nagrada koja se dodeljuje šestu godinu za redom jasan je pokazatelj da je naša kompanija dugoročno posvećena unapređenju kvaliteta domaćeg duvana u korist svojih kooperanata“, rekla je direktorka kompanije „Alajans van tabako“ u Srbiji Jelica Leontijević.

    Ona je istakla da je pored kontinuiranog rada na poboljšanju kvaliteta proizvoda, kompanija uspostavila saradnju sa šabačkim Ekološkim pokretom i kompanijom „Envipak“ kako bi doprinela očuvanju životne sredine i unapređenju kvaliteta života u sredini u kojoj posluje.

    Nagrada „Zlatni duvanski list“, kako je rečeno na dodeli, predstavlja svojevrsnu potvrdu kvaliteta i podsticaj proizvođačima duvana da nastave sa unapređivanjem i ulaganjem u proizvodnju.

    „Ovo je izuzetna nagrada jer ukazuje na značaj i potencijal poljoprivredne proizvodnje duvana u našoj zemlji“, kazala je direktorka sektora korporativnih poslova kompanije „Filip Moris“ u Srbiji Jelena Pavlović, dodajući da „Filip Moris“ od ove godine u Srbiji počinje sa promocijom Međunarodnog kodeksa o postupanju u proizvodnji duvana.

    Prema njenim rečima, taj dokument ima za cilj da promoviše bolje uslove rada na poljoprivrednim gazdinstvima koje se bave uzgojem duvana.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE