Na sajmu nagrađeni proizvođači duvana

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Na sajmu nagrađeni proizvođači duvana

  Kompanija “Alajans van tabako” uručila je danas na 79. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu nagradu “Zlatni duvanski list” najboljim proizvođačima duvana u prethodnoj godini.

  “Zlatni duvanski list” dodeljen je po šesti put a njime su se “okitili” Živan Međedović iz sela Martinci opština Sremska Mitrovica, Nenad Trajković iz sela Donji Vrtogoš opština Vranje i Đurđevka Nikolić iz sela Belo Polje opština Pirot.

  “Nagrada koja se dodeljuje šestu godinu za redom jasan je pokazatelj da je naša kompanija dugoročno posvećena unapređenju kvaliteta domaćeg duvana u korist svojih kooperanata”, rekla je direktorka kompanije “Alajans van tabako” u Srbiji Jelica Leontijević.

  Ona je istakla da je pored kontinuiranog rada na poboljšanju kvaliteta proizvoda, kompanija uspostavila saradnju sa šabačkim Ekološkim pokretom i kompanijom “Envipak” kako bi doprinela očuvanju životne sredine i unapređenju kvaliteta života u sredini u kojoj posluje.

  Nagrada “Zlatni duvanski list”, kako je rečeno na dodeli, predstavlja svojevrsnu potvrdu kvaliteta i podsticaj proizvođačima duvana da nastave sa unapređivanjem i ulaganjem u proizvodnju.

  “Ovo je izuzetna nagrada jer ukazuje na značaj i potencijal poljoprivredne proizvodnje duvana u našoj zemlji”, kazala je direktorka sektora korporativnih poslova kompanije “Filip Moris” u Srbiji Jelena Pavlović, dodajući da “Filip Moris” od ove godine u Srbiji počinje sa promocijom Međunarodnog kodeksa o postupanju u proizvodnji duvana.

  Prema njenim rečima, taj dokument ima za cilj da promoviše bolje uslove rada na poljoprivrednim gazdinstvima koje se bave uzgojem duvana.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE