Počinje kongres plastične i estetske hirurgije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počinje kongres plastične i estetske hirurgije

  Nacionalni kongres Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju sa međunarodnim učešćem, biće održan od 15. do 18. maja u Beogradu, saopšteno je iz Vojno-medicinske akademije.

  Nacionalni kongres Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju sa medjunarodnim učešćem, biće održan od 15. do 18. maja u Beogradu, saopšteno je iz Vojno-medicinske akademije.

  Kongres, 11. po redu, će, kako se navodi na sajtu te ustanove, biti održan u hotelu ”Hajat” , a neke od tema biće rekonstruktivna hirurgija , mikrohirurgija, tumori, hirurgija šake i opekotina, estetska hirurgija i kozmetska medicina…

  Kongres je osmišljen kao dvogodišnji presek svega novog što se dešava na polju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kako u Srbiji, tako i u svetu .

  Tokom trećeg dana Kongresa biće izvedene tri operacije u operacionom bloku Vojnomedicinske akademije, koje će slušaoci u amfiteatru istovremeno gledati i imati mogućnost da postavljaju pitanja.

  U okviru Kongresa biće održane i mini-radionice iz oblasti tkivnih filera, dostupne svim učesnicima, podseća se u saopštenju.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE