Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beogradske „Gradske pijace“ obnovile sertifikaciju

    Sertifikacija sistema upravljanja kvalitetom u JKP „Gradske pijace“ Beograd obavljena je tokom aprila ove godine.


    – Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 za cilj ima što bolju organizaciju preduzeća, kako bi se na najbolji način ispunili zahtevi kupaca po pitanju kvaliteta usluga koje pružaju „Gradske pijace“. Sertifikacija je obavljena tokom aprila meseca ove godine od strane tima ocenjivača francuske kuće „Bureau Veritas“. Ocenjivačni tim je pozitivno ocenio sistem JKP „Gradske pijace“, na osnovu čega je i izdat sertifikat – rekao je Predrag Veinović, v.d. direktora JKP „Gradske pijace“.

    Nataša Putnik, pomoćnica direktora JKP „Gradske pijace“ i rukovoditeljka projekta je rekla da je proces uvođenja ovog savremenog sistema upravljanja trajao nešto duže od godinu dana i podrazumevao je izmene i prilagođavanja zahtevima standarda na svim nivoima i u svim sektorima preduzeća.
     
    – Ovim sertifikatom omogućava se prikupljanje objektivnih informacija kroz čitav proces poslovanja, analizu dobijenih rezultata i prezentovanje rukovodstvu, kako bi isto donosilo kvalitetne poslovne odluke na osnovu objektivnih informacija, eliminišući mogućnost subjektivne greške pri donošenju odluka – rekla je Putnik.

    Dobijanjem ovog prestižnog sertifikata, JKP „Gradske pijace“, dobija priznanje međunarodne sertifikacione kuće, da svoj sistem poslovanja uskladi sa svim zahtevima međunarodnih standarda i tim sebe svrstava u grupu svetskih preduzeća.
     
    – Ovo je prvi korak u razvoju sistema kvaliteta. Sistem se svakodnevno inovira i unapređuje, kako bi se na što bolji način odgovorilo zahtevima tržišta i svaremenim trendovima – rekao je Vladan Čokić, direktor sektora za sertifikaciju „Bureau Veritas“.

    Gradske pijace planiraju da uvedu sistem upravljanja zaštitom životne sredine prema zahtevima standarda ISO 14001 i sistem upravljanja zdravlja i bezbednosti na radu prema zahtevima standarda OHSAS 18001.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE