Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Petlja Hipodrom čeka asfalt

    Radovi na saobraćajnici koja povezuje Požešku i petlju Hipodrom privode se kraju. Sa Banovog brda do novog mosta na Adi stizaće se za nekoliko minuta.
     
    Izgradnja saobraćajnice koja povezuje petlju Hipodrom i Požešku ulicu je intenzivirana i privodi se kraju. Prema nezvaničnim informacijama, građevinci imaju još koji dan da spakuju alat i mehanizaciju, jer biposao trebalo da bude završen i saobraćaj pušten do početka maja.
     
    U gradu kažu da je na deonici koja spaja Banovo brdo i petlju Hipodrom, dugačkoj 550 metara, završena izgradnja sve tri konstrukcije, hidroizolacija je postavljena na dve, a na trećoj je u toku. Takođe, u toku je postavljanje pešačkih ograda i parapeta. Saobraćajnica će se spojiti sa ranije rekonstruisanim delom Požeške ulice, kod raskrsnice sa Ulicom Vladimira Radovanovića, tako što konstrukcija prelazi u zemljani nasip i uklapa se u postojeću mrežu. Nasip je završen, kao i potporni zid, i u narednih nekoliko dana očekuje se asfaltiranje duž čitave konstrukcije. 

    Kada kompletna konstrukcija bude završena, vozila će sa Banovog brda Požeškom ulicom bez zaustavljanja stizati za nekoliko minuta do zone nekadašnjeg pružnog prelaza, a odatle će, opet za nekoliko minuta, preko Mosta na Adi, preći reku i stići u Novi Beograd. 

    Sve ovo zajedno uticaće na veću bezbednost i protočnost saobraćaja, kao i na uštedu u gorivu i vremenu putovanja, ističu u gradskoj upravi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE