Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvorena podzemna garaža „Botanička bašta“

    Podzemna garaža „Botanička bašta” sa 250 parking mesta otvorena je u Ulici vojvode Dobrnjca, koja će ubuduće biti dvosmerna. Otvaranju su prisustvovali, Danilo Bašić, predsednik opštine Palilula, i gradonačelnik Dragan Đilas.
     
    – U poslednje dve decenije izgrađena je samo jedna podzemna garaža, u Pionirskom parku, tako da su ovakvi objekti posebno važni za delove grada gde je parking mesto pravo bogatstvo – rekao je Dragan Đilas, gradonačelnik, dodajući da će izgradnja novih garaža na Studentskom trgu i drugim prometnim mestima u gradu biti prioritet u narednih nekoliko godina.
     
    Boban Kovačević, generalni direktor JKP „Parking servis” je dodao da je u poslednjih dvanaestmeseci bitiotvoreno 1.500 novih mesta za parkiranje i da će taj trend biti nastavljen. Za adaptaciju 7.000 kvadrata podzemnog prostora u Vojvode Dobrnjca izdvojeno je 35 miliona dinara, ali će stanarima u okolini garaže biti omogućeno parkiranje po povlašćenim cenama od 2.200 dinara mesečno.
     
    Garaža je opremljena standardnom automatskom kontrolom naplate, a plaćanje se vrši pre preuzimanja vozila. Za osobe sa invaliditetom prva tri sata biti besplatna, kao i na svim parkiralištima „Parking servisa”.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE